• This event has passed.

Julebord for Ingeniørstudenter

January 27 @ 18:00 - January 28 @ 02:00

kr100,00

VOLT Linjeforening inviterer til julebord for ingeniørstudenter den 27. januar 2024 hos Odd Fellow Tønsberg. Dørene åpner klokken 18:00 og det blir servering av mat fra klokken 19:00. Arrangementet finner sted hos Odd Fellow Selskapslokaler Tønsberg, Falckenbergs gate 7, 3111 Tønsberg. For å melde deg på må du være en student ved IMS Vestfold. Påmelding koster 100 kroner og er bindende. Alle kjøp, billetter, osv. er underlagt våre salgsvilkår.

Til forrett serveres det kald laks med salsa salat, til hovedrett blir det kalkunfilet med portvinsaus, og til dessert blir det tiramisu. Medbrakt alkohol er lov men dersom du blir overstadig beruset blir du sendt hjem. Spybot bestemt av utleier betales av deltager etter gjeldende satser ved oppkast. Påmeldingsfrist: 17. januar, kl. 23:59. Påmeldingsskjemaet vil bli sendt til Odd Fellow for matbestilling.

Start:
January 27 @ 18:00
End:
January 28 @ 02:00
Cost:
kr100,00
Event Categories:
,
Website:

VOLT Linjeforening
post@voltlinjeforening.no
View Organizer Website

Odd Fellow Selskapslokaler Tønsberg
Falckenbergs gate 7
Tønsberg, 3111
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available